Feed

Notificaties

Inbox

Learn

Profiel

Processing

Uitgelicht

Law of Attraction

In deze training: "Law of Attraction leer je hoe je start met de wet van de aantrekkingskracht vóór je te laten werken.

Direct Toegang

Law of Attraction

In deze training: "Law of Attraction leer je hoe je start met de wet van de aantrekkingskracht vóór je te laten werken.

0%

The 7 Day Energy Experience

Een 7-daagse training waarin we alle belangrijke facetten van energie bewandelen. Aan het einde van de training heb je een gepersonaliseerd Energy Gameplan. Volg de training steeds opnieuw om je energie naar een niveau hoger te tillen!

0%

Het Content Creatie Model

Een training die je leert content te creëren zodat je niet steeds weer 'het wiel opnieuw hoeft uit te vinden' Door vanuit dit model van boven naar beneden te werken heb je ALTIJD content genoeg om te delen.

0%

Training Video & Audio

Start met video en/of audio in te zetten voor je bedrijf. Hier leer je o.a. de mogelijkheden en de voordelen van video/audio. Maar je leert ook te starten met máken d.m.v. de easy Imovie tutorial zodat je zelf gemakkelijk een video kan editen.

0%

Het Productiviteit = Power Pakket

Een training die jou alle 'foefjes' leert om écht je productiviteit te laten sky rocketen. Deze training kan je in korter dan een half uur volgen. Maar dit levert je écht je investering van tijd, geld en moeite in het tig voudige op.

0%

Workshop Schrijf je perfecte Blog

Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe je nou een goed artikel kan schrijven dat én lekker leesbaar is voor je bezoeker maar dat het ook goed scoort in Google? Leuk dat je deze workshop gaat volgen. De workshop bestaat uit 3 trainingsvideo's (+ #girlwithavision afl. 38) waarin je dé tips & tricks leert om NU te starten met het schrijven van jouw perfecte blog.

0%

Workshop 'Starten met Vloggen'

Deze workshop gaat je helpen in het zetten van de eerste stappen bij het maken van jouw zakelijke vlogs. De workshop bestaat uit 3 trainingsvideo's video 1 - de voordelen van een video strategie voor je business. video 2 - starten ondanks de angst of onzekerheid video 3 - praktische zaken, materiaal, edit opties en tips voor het mooiste resultaat. Verder zijn er nog 2 video's van #GWAV aan toegevoegd. aflevering 40 over jezelf toestemmimg geven datgene te doen wat je wilt doen. en aflevering 42 met dé 5 tips om vandaag te starten met vloggen.

0%

Productiviteit FREE tips & tricks

Free tips & tricks om je productiviteit aan te pakken. Een basis video met uitleg, werkbladen en een meditatie video.

0%